Parcel T





Location
Hayes Valley, San Francisco

PROPERTY TYPE
Residential
Retail

Amenities
Common Central Courtyard
Private Landscaped Roof
Private Parking
Bicycle Parking
Car Share Parking

DDG
Developer
Master Planner
Design Director

Design Architect
Edmonds & Lee Architects

Sustainability
Bio-retention Program
Green Point Rated Building (Anticipated)
Green Roof System
Green Cleaning Program
Bicycle Parking
Car Share Parking

Just steps away from Hayes Valley’s world-renowned restaurants, shopping, cultural landmarks and parks, Parcel T will be a mixed-use development with retail occupying the ground floor and residences above.  Parcel T provides a unique opportunity to develop a variety of studio to two-bedroom residences with a shared central courtyard and landscaped roof garden that serve as gathering areas for residents and provide additional access to the sun and city views beyond.


Parcel T San Francisco